MEGAGEN & Gottrich Radiology

Dr. Caia Vasile

Medic Dentist Generalist

Dr. Caia și-a dorit dintotdeauna să lucreze într-o echipă de succes, alături de medici specialiști. De aceea, împreună cu soția lui Roxandra, au implementat acest concept în clinica pe care o dețin – Team Dental Clinic din Timișoara. Dr. Caia a absolvit facultatea de medicină dentară în 2007 (UMFT Victor Babeș), după care a început să aprofundeze implantologia orală şi estetica dentară, prin participarea la cursuri și congrese atât naționale, cât și internaționale.

Succesul unei intervenții depinde în mare măsură de abilitățile profesionale ale medicului, dobândite prin ani de instruire și experiența clinică.

Implantologia este specialitatea chirurgicală a cărei menire este reprezentată de înlocuirea dinților care lipsesc sau sunt afectați de carii, accidente sau de boală paradontală. Datorită progreselor tot mai rapide în practica medicală și în tehnica dentară, putem avea grijă de sănătatea danturii noastre și de asemenea, ne putem recăpăta încrederea în noi, prin îmbunătățirea sau chiar refacerea totală a danturii. De aceea, implantologia a devenit una dintre cele mai prețuite proceduri stomatologice.

Astfel, la cursul despre „Avantajele și beneficiile digitalului în manopera One day implant”, Dr. Caia în colaborare cu Gottrich Radiology prezintă importanța realizării unor radiografii digitale performante, pentru o lucrare de succes.

În cadrul cursului, urmărim să facem o paralelă între metodele folosite în implantologia clasică și cea modernă, care utilizează integral sau parțial metoda digitală.

Utilizarea ghidului chirurgical în implantologia orală ne aduce o serie de avantaje precum: precizia inserării implanturilor și reducerea duratei intervenției chirurgicale, recuperarea post-operatorie mai facilă.

Prin realizarea lucrărilor provizorii și protezarea imediată a implanturilor, atunci când este posibil, vom obține trei lucruri esențiale:

  1. Funcționalitate
  2. Estetică
  3. Conformare gingivală

Când putem utiliza conceptul ”One day implant”?

Este foarte important să cântărim bine avantajele și dezavantajele fiecărei tehnici precum și indicațiile acestora.

Subiectele abordate la curs

Vom discuta pas cu pas despre:

De asemenea, în cadrul cursului vor fi realizate următoarele manopere:

Program

08:30 – 09:00 Welcome coffee

09:00 – 11:00 Parte teoretică

11:00 – 11:15 Coffee break

11:15 – 13:00 Parte teoretică

13:00 – 14:00 Pauza de prânz

14:00 – 14:30 Demonstrație

14:30 – 15:30 Parte practică

15:30 – 16:00 Sesiune Q&A

Evenimentul se va desfăşura în data de 15 octombrie, la Hotelul ROGGE din Reșița. Taxa de participare este în valoare de 1000 lei și include un ghid chirurgical, un CBCT complet și radiografie de control pentru un pacient. Ghidul chirurgical inclus poate fi folosit în termen de 6 luni de la data cursului.

Vă așteptăm!