3D Scan

Tomografie dentară 3D

Tomografia dentară 3D oferă informații relevante prin generarea de imagini tridimensionale: axiale, sagitale și panoramice ale arcadei dentare. Aceste imagini complexe permit medicului dentist să analizeze și să ofere soluții privind intervențiile și procedurile din viitorul plan de tratament. Practic, cu ajutorul tehnologiilor 3D vom putea genera radiologii de o calitate înaltă pentru un diagnostic precis.

Imagistica dentară 3-D este tehnologia de ultima genetatie care face posibilă o scanare mai complexă a arcadei dentare. Medicul dentist poate mări imaginea, o poate roti și privi din orice unghi, oferindu-i o mai bună vizualizare a dinților, rădăcinilor, gingiilor, oaselor şi nervilor, precum şi a modului în care toate aceste structuri se raportează unele la altele. Radiografiile 3D oferă o imagine mai bună și mai precisă a arcadei dentare şi necesită mai puține radiații decât radiografiile tradiționale. Aceste imagini 3D precise îi ajută pe medicii stomatologi să identifice eventualele probleme şi să conceapă planuri de tratament foarte personalizate pentru pacienți.

Programare pentru o tomografie dentară 3D
Ne poţi contacta folosind informaţiile de pe site pentru a te programa în centrele noastre de radiologie dentară din Reșița şi Oravița. Folosim aparatură și tehnologii de ultimă generație şi asiguram tomografii dentare 3D care oferă informații relevante pentru orice plan de tratament. Tomografia dentară 3D este necesară pentru o varietate de aplicații clinice, cum ar fi planificarea implanturilor dentare, vizualizarea progresului dinților anormali, diagnosticarea problemelor de canal, diagnosticarea cariilor dentare sau diagnosticarea traumatismelor dentare.

100 RON