Radiografie panoramica ATM

ATM Gottrich Dental

Radiografie panoramica pentru articulația temporo-mandibulara (ATM)

În centrele noastre de radiologie dentară din Reşita şi Oraviţa poţi beneficia de cele mai bune servicii de imagistica dentară, efectuate cu aparatură modernă, de ultimă generaţie. Pe lângă radiografiile tradiţionale, îţi punem la dispoziţie şi metode de imagistica complexe, ce ajută la stabilirea diagnosticării problemelor la nivelul mandibulei.

Structura complexă a articulaţiei temporo-mandibulare, precum şi tulburările inflamatorii sau degenerative care pot apărea la nivelul acestei structuri, necesită mijloace de investigaţii cât mai precise. Radiografia ATM, o variantă a radiografiei panoramice focusată pe articulația temporo-mandibulara, oferă detalii asupra condilului mandibular şi a cavităţii glenoide. Este utilizată în stabilirea diagnosticului în caz de traumatism a discului interradicular, producerea de luxaţii, dislocări sau chiar fracturi la nivelul condilului mandibular.

Programare pentru radiografia ATM
Te invităm să foloseşti metodele de contact afişate pe site şi să te programezi pentru o radiografie dentară ATM în cadrul centrelor noastre modernizate. Utilizăm aparatură și tehnologii moderne cu doze minime de radiații atât pentru medicii dentiști, cât și pentru pacienții noștri. Având încredere în noi, vei avea încredere în zâmbetul tău!

70 RON