Bite-Wing-Panoramic

Bite Wing Panoramic Gottrich.png

Radiografie panoramica Bite-Wing

Dispunem de cele mai noi tehnologii în materie de radiologie dentară din Reșița şi Oravița pentru ca tu să ai parte de un tratament corect și aplicat nevoilor tale. Te așteptăm în centrele noastre de radiologie dentară digitală pentru a beneficia în siguranță de cele mai moderne și eficiente servicii.

Cu ajutorul radiografiilor panoramice efectuate în centrul nostru, se pot surprinde pe acelaşi film atât coroanele dinților superiori, cât și ale celor inferiori. Radiografia este utilă pentru depistarea cariilor interdentare sau a cariilor secundare ce se formează sub obturațiile sau lucrările existente.

Ce trebuie să ştii despre radiografia dentară bite-wing
Radiografia “bite-wing” sau “în mușcătură” este folosită pentru a observa coroanele dinților posteriori precum și cantitatea de os alveolar de la acest nivel. Fiind cel mai frecvent tip de radiografie dentară, radiografia “în mușcătură” oferă informații semnificative pentru ca medicii stomatologi să diagnosticheze afecțiunile dentare comune și să ajute la planificarea tratamentului personalizat pentru fiecare pacient. Pe lângă faptul că prezintă imagini clare ale dinților și ale rădăcinilor, o radiografie bite-wing oferă, de asemenea, o vizualizare mai amplă a anatomiei dentare, facilitând diagnosticarea defectelor osoase parodontale, a leziunilor periapicale și a altor anomalii ale maxilarului.

Contactează-ne pentru o programare la oricare dintre centrele noastre de radiologie dentară şi vei beneficia de radiografii panoramice eficiente, care necesită mai puține etape decât radiografiile intraorale tradiționale. Folosim aparatură și tehnologii de ultimă generație cu doze minime de radiații, serviciile noastre fiind printre cele mai apreciate atât de cei mari, cât și de cei mici.

70 RON