Ortopantomografia Pediatrică

ortopantomografia OPG Gottrich

Ortopantomografia Pediatrică - OPG Pediatrică

Ortopantomografia pediatrică (OPG) sau radiografia panoramică pediatrică este metoda imagistică cu ajutorul căreia reuşim să captăm imaginea întregii danturi și a maxilarelor, de la o articulație la alta, pe un singur film, cu o cantitate redusă de radiații și într-un timp de examinare foarte scurt.

Pentru ca radiografiile dentare să fie sigure în cazul copiilor, folosim echipamente de ultimă generaţie care asigură o cantitate foarte mică de radiaţii. Cei mici vor fi în siguranţă în cadrul centrelor noastre şi nu vor simţi disconfort sau teamă alături de cel mai experimentat personal.

Programare pentru ortopantomografie pediatrică
Radiografiile dentare panoramice sunt unele dintre cele mai importante instrumente pe care medicii stomatologi le au la îndemână şi care sunt necesare pentru a depista problemele legate de numărul, poziția, structura dinților erupți sau neerupți, a rădăcinilor dinților, relația lor cu structurile de susținere și de vecinătate: sinus maxilar, canal mandibular, etc.

Pentru a efectua o radiografie OPG pediatrică, ne poţi contacta folosind informaţiile puse la dispoziţie pe site. Te aşteptăm în centrele noastre moderne din Reşita sau Oraviţa pentru a beneficia de cele mai bune servicii de radiologie dentară. Prioritatea noastră este ca micii pacienţi, şi nu numai, să beneficieze de serviciile potrivite nevoilor lor, garantând radiografii de cea mai înaltă calitate, realizate în condiții de siguranță și confort.

70 RON