Radiografia retroalveolară

Retroalveolara Gottrich

Radiografia digitală retroalveolară

Radiografia digitală retroalveolară dentară este o radiografie digitală care se realizează la unul, doi sau un grup de maxim trei dinţi. Acest tip de radiografie surprinde imaginea detaliată a dinţilor şi îi permite medicului să vadă coroana şi rădăcina întregului dinte, la dimensiuni reale. Această radiografie este, de obicei, recomandată înaintea tratamentului endodontic, pentru stabilirea numărului de canale radiculare, a morfologiei și lungimii acestora.

Radiografia digitală retroalveolară una dintre cele mai des utilizate radiografii. Este simplă, rapidă şi ajută la depistarea mai multor tipuri de probleme dentare. Medicii specialişti apelează la radiografia digitală retroalveolară pentru a determina profunzimea proceselor carioase, pentru a detecta chisturi, fracturi coronare sau radiculare, dar şi pentru a evalua starea dinţilor înainte şi după tratamente.

Programare pentru o radiografie digitală retroalveolara
Ne poţi contacta pentru a stabili o programare în centrele noastre de radiologie dentară din Reşita şi Oraviţa. Dispunem de echipamente de ultimă generaţie care ne asigură cele mai clare radiografii digitale retroalveolare. Contactează-ne acum şi bucură-te de serviciile noastre revoluţionare.

70 RON